Visserijmuseum Breskens

"Arrangement Rondvaart Jan van Gent"

Reservering: Visserijmuseum Kaai 1-103 4511RC Breskens. Tel 0031-(0)117-383656

Afbeelding met water, dier, zoogdier, waterzoogdier

Beschrijving is gegenereerd met zeer hoge betrouwbaarheid

Het Visserijmuseum in Breskens organiseert in samenwerking met de Noordzeevissers rondvaarten van 1,5 uur voor 8 - 16 personen op de Westerschelde in combinatie met een Museum bezoek. Naar keuze vaart u richting Cadzand, Vlissingen, Hoofdplaat ("Rondje Plaat") of Terneuzen. Voorafgaand of aansluitend aan de rondvaart krijgt u in het Visserijmuseum uitleg over alles, wat met de Westerschelde te maken heeft.

Kostprijs rondvaart op de Schelde: 20,- per persoon. Kinderen 6 t. m. 12 jaar 10,-

Met een minimum voor het schip van 160,- Indien gewenst kan de rondvaart verlengd worden 100,- per uur, eten en drinken mag u meebrengen, koffie kunt u aan boord verkrijgen.

Kostprijs Museum bezoek: 6 jaar en ouder: 5,50 per persoon. 0 jaar t/m  5 jaar: gratis, mits onder begeleiding. Houders Museumkaart gratis op vertoon van de museumkaart. Houders Zeelandpas: 3,50 op vertoon van de Zeelandpas.

Beide kostenposten dienen bij aanvang van het bezoek in het Visserijmuseum voldaan te worden.

Tel 0031-(0)117-383656  of  mail visserijmuseumbreskens@outlook.com

Afbeelding met lucht, boot, buiten, gebouw

Beschrijving is gegenereerd met zeer hoge betrouwbaarheid

Afbeelding met boot, water, gebouw, buiten