Visserijmuseum Breskens

"Arrangement Rondvaart Jan van Gent"

Reservering: Visserijmuseum Kaai 1-103 4511RC Breskens. Tel 0031 117 383656

Afbeelding met water, dier, zoogdier, waterzoogdier

Beschrijving is gegenereerd met zeer hoge betrouwbaarheid

Het Visserijmuseum in Breskens organiseert in samenwerking met de Noordzeevissers rondvaarten op dagen door de week (niet in het weekend) van 1,5 uur voor 8 - 16 personen op de Westerschelde in combinatie met een Museum bezoek. Naar keuze vaart u richting Cadzand, Vlissingen, Hoofdplaat ("Rondje Plaat") of Terneuzen.

Voorafgaand of aansluitend aan de rondvaart krijgt u in het Visserijmuseum uitleg over alles, wat met de Westerschelde te maken heeft.

Kostprijs rondvaart op de Schelde: € 20,- per persoon. 0 jaar t/m  5 jaar: gratis, mits onder begeleiding, kinderen 6 t.m. 12 jaar € 10,-

Met een minimum voor het schip van € 160,- Indien gewenst kan de rondvaart verlengd worden ΰ € 100,- per uur, eten en drinken mag u meebrengen, koffie kunt u aan boord verkrijgen.

Kostprijs Museum bezoek: 0 jaar t/m  5 jaar: gratis, mits onder begeleiding, 6 jaar en ouder: € 5,50 per persoon. Groep kleiner dan 15 personen € 82,50.
Houders Museumkaart gratis op vertoon van de museumkaart.

Kosten museum bezoek betaald u in het museum,   de kosten van de rondvaart dient u bij aanvang contant voldaan de worden aan de schipper.

Tel.  0031 117 383656 of E-mail visserijmuseumbreskens@outlook.com

Map met grote foto’s van de Jan van Gent HIER

Afbeelding met lucht, boot, buiten, gebouw

Beschrijving is gegenereerd met zeer hoge betrouwbaarheid