4

Artikelen

Nieuws 2022

September
De getijklok in het Visserijmuseum in Breskens was ruim een jaar van slag, maar werkt weer. Dankzij Kees Koree van het Sleepvaartmuseum in Maassluis. ,,Mijn verbazing was groot toen met de post een floppy arriveerde.”

Lees hier het PZC artikel

Februari
In de voorjaarsvakantie kan men weer een bezoek brengen aan het visserijmuseum. We zijn geopend van op zaterdag 26 februari en van dinsdag 1 t/m 4 maart.

Nieuws 2021

Augustus
Gidsen Visserijmuseum vertellen op het fietsvoetveer alles over de Westerschelde
4 gidsen van het visserijmuseum gaan de passagiers van de Westerscheldeferry van alle informatie voorzien. Woensdag 25 augustus was Jaap Albregtse de eerste die het spits mocht afbijten. Voor meer informatie kijk op PZC  & Omroep Zeeland . Onze gidsen zijn aan boord tot zaterdag 30 oktober van dinsdag t/m zaterdag, 10:18 u opstap Breskens tot 14:18 u afstap Breskens. Vraag bij de ticket verkoop in Vlissingen naar de voordelige combideal van de FastFerry / Visserijmuseum Breskens of koop je Combideal E-tickets voor Visserijmuseum Breskens hier www.westerscheldeferry.nl

Mei

Vanaf 1 juni is het Visserijmuseum weer geopend!

Nieuws 2020

Oktober
Rabo ClubSupport 2020

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2020 is nu van start tot 25-10-2020! Klik op www.rabobank.nl/clubsupport  Klik op breng je stem uit, dan kunt u inloggen met uw bankpas en pincode. Klik dan nogmaals op breng je stem uit. Zoek St.Visserijmus. Breskens op deze pagina, en breng uw stem uit. U kunt maximaal 6 stemmen uitbrengen.

Meer nieuwsberichten

 

Video's

Visserijmuseum Breskens | Kaai 1-103 | 4511 RC Breskens
Tel:+31 (0)117 383656
E-mail: visserijmuseumbreskens@outlook.com