Het Vlaemsche Erfgoed Groede
In Groede geeft het Slijkstraotje een prachtig nostalgisch beeld van het dagelijks leven van een eeuw geleden terwijl de Lutherse Kerk zelfs teruggaat tot 1741. Daar zijn prachtige verhalen bij te vertellen en dat gebeurt dan ook door een gids als u dat wenst.

Breskens
Het Visserijmuseum in Breskens geeft een beeld van de zeevisserij in de vorige eeuw, maar u vindt er ook fossielen van honderden miljoenen jaren oud en opgeviste botten van zoogdieren die vroeger leefden in het gebied van de toen nog niet bestaande Noordzee.

Vervoer
Indien gewenst kan zowel in Groede als in Breskens een gids van het Visserijmuseum bij u in de bus stappen om uw vervoer van de ene locatie naar de andere locatie te laten plaats vinden langs een mooie toeristische route (1 uur). U ziet veel en leert veel.

Kosten arrangement: € 8,50 per persoon;
Begeleid busvervoer: € 25,00 per uur

Rondvaarttocht op de Festijn

Een van de bezienswaardigheden van Breskens is zeehondjes spotten tijdens een rondvaarttocht met de Festijn. Ideaal te combineren met een bezoek aan het visserijmuseum. Maak ’s morgens eens tocht naar de zeehondjes en dan kunt u na de rondvaart een bezoekje brengen aan het Visserijmuseum.

Op dit moment is er geen combinatieticket mogelijk, maar u kunt uw rondvaart reserveren via de website: www.defestijn.nl. Voor het Visserijmusuem is reserveren niet noodzakelijk.

Aanmelding arrangement

Visserijmuseum Breskens
Kaai 1-103, 4511 RC Breskens
Tel: +31 (0)117 383656
E-mail: visserijmuseumbreskens@outlook.com.

Het Vlaemsche Erfgoed,
Erfgoedwinkel
Slijkstraat 10, 4503 BC Groede
E-mail: erfgoed@zeelandnet.nl

Visserijmuseum Breskens| Kaai 1-103 | 4511 RC Breskens
Tel:+31 (0)117 383656
E-mail: visserijmuseumbreskens@outlook.com